Åter till måndag.

09-08-31

Fast denna måndagen är lättare än de flesta andra =) Inte bara för att jag faktiskt slutade kl 10.30 utan för att det är sista veckan på jobbet tills jag har semester. Weeeee....

Igår blev det städ hemma. Fick plockat bort alla sommarkläder nu. Känns som om sommaren är näst intill slut. De enda kläderna jag har kvar är de jag ska ha med mig till Australien =D

Idag har jag som sagt jobbat lite granna. Nu sitter jag här och väntar på Julia. Vi tänkte planera lite Skidsemester. =) Ingen vinter utan att åka skidor. Hade lite småplaner att åka med några till Österrike, men de blev med för kort varsel och för mycket pengar. Så vi får åka dit ett annat år.

Åh nu ringer syster på skypen.... Färdig pratat....... Åh va roligt de ska bli att åka ner o hälsa på dom.

Ikväll blir de Drill för sista ggn på ett tag. =( Kommer sakna träningarna o hetset inför alla helgona lite faktiskt. Men jag hinner ju med lite när jag kommer hem =)

Ne nu skrev Julia att hon är på väg, jag får dra mig. Ha en fortsatt rolig måndag ;)

Alice, Visst är hon söt?!


Födelsedag!

09-08-30

Idag fyller min mamma år. Grattis på födelsedagen mamma.. Tack för middagen igår. Super gött verkligen.
Vi åt fisk till varmrätt och en jätte god efterrätt med frukter och choklad värmd i ugnen. Sen hade vi grädde och sia glass till de. åh vad gott! Prova de vettja...
Min systerdotter bara växer o växer. Hon är så söt. Jag ska se om jag kan lägga in en bild på henne så ska ni få se vilken gullig en. Hon va med o firade mamma igår.

Igår kväll åkte jag till Zandra. Vi hyrde en film och köpte gott godis. De va precis vad jag behövde kände jag. Vi va även ute o gick med hundarna också en sväng. I regnet =P

Imorse va jag och åt frukost hos Robin o Ida. Med dom och Mikael + hundar =) De va gottit. Frukost måste va de bästa målet på dagen. Det finns så mycket gott att välja på =) Efter vi hade fått i oss de goda äggmackorna så åkte vi och fixa lite med Mikaels båt. I med båten, för att ta upp den igen på en annan släpkärra =P De gick smidigt och bra. Min bil va duktig =)

Åh, haha.. När jag åkte hem igen framåt 13 tiden åkte jag förbi en gammal kompis till mig. Jag va ju bara tvungen att stanna och fråga om jag kunde ge skjuts. Vi bor nästan grannar så de va ju ändå på vägen. De va ett tag sen vi sågs. Trevligt att se dig igen, även om de va en snabbis =P Kan bli lite långtråkigt att gå hem bakis ifrån stan. ;)

Ne nu ska jag fortsätta städa och packa till min långresa =D Kramliekram på er...

Ah, sovmorgon.

09-08-29

Vad skönt de är med sovmogon asså. Stackars Julia som va tvungen att gå upp tidigt imorse och jobba frukost. Lotta ska ju också jobba men hon behövde iaf inte jobba så himla tidigt =)

Igår va jag på kalas. De va jätte roligt. Bowlingen gick hyfsat bra. Jag försöker alltid komma över hundra på ett game och det lyckades jag ju med iaf. Men va roligt de va att så många va med. Efter bowlingen gick vi till Butlers och fick vid ankomst en välkomst drink. Härre gud va lyxigt måste jag säga. O vad god den var. Synd att jag inte kollade upp vad drinken hette. Sen kom maten in, o jösses va gott. De lagar verkligen god mat där. De hade jag ingen aning om måste jag säga. Efterrätt fick vi också. Mumma säger jag bara. =)

Sen när det blev riktigt party så kom den där J*kla Tröttheten fram igen. Jag blir så trött på den. Jag va iof uppe kl 4 igår men jag ville inte bli trött redan vid 00. Men så blev fallet och jag åkte hem och la mig. Men jag hade jätte roligt igår iaf =)

Idag blir de kalas igen, fast för min mamma på dagen =P Ska dit och käka fisk =) Me like...

Sen får vi se vad som händer ikväll. Ska träffa Zandra vet jag =) De ska bli sköj.

Ha en go lördag och festa på!

I love Fridays....

09-08-28

Är de inte skönt med fredagar, när man vet att man inte ska jobba lördag och söndag?!... Dessutom att det bara händer roliga saker =)

Idag har jag jobbat, va upp vid 4 för att hinna med allt på morgonen på jobbet. Skulle ju sluta tidigt också eftersom jag har varit och ridit nu.
På tal om ridning, av den erfaranheten jag har av att ha suttit på en häst typ 10 ggr och ridigt en av dessa ggr, så hade jag fått för mig att det var lättare att rida än vad det var idag =P
Visserligen kan man ju få lite smått bongstyriga hästar, som t ex inte är så gamla än, vilket gör att de inte ridit in sig ordentligt. Med andra ord ,så va min häst idag. Det va roligt, men jag är nog lite besviken på mig själv att jag inte klarade mer än vad jag gjorde.
En sak uppstod som inte va så himla rolig. Jag insåg att jag är allergiskt för hästar. =( Jag nös o nös o nös o nös. Näsan rann och ögonen blev röda. Trots de gick de ändå rätt så bra den tiden jag red. Men när jag kom hem blev de inte bättre. De kliar och rinner ännu mer och jag blev nästan lite tjock i halsen. Så de va den fösta och sista lektionen verkar de som. Väldigt tråkigt tycker jag.

Nu ska jag hitta något att ha på mig för kvällen när de ska bowlas och ätas och partas =) Ska bli riktigt roligt. Får se om de blir några mer volter denna gången ;) Ha en bra party kväll...

"Huch i ruch"

Pigg, glad, trött...

09-08-27

De är ungefär så mina dagar ser ut nu. pigg första timmen på jobbet. Glad så fort jag tänker på att jag ska får träffa syster snart. Men tröttheten tar nästan övertaget helt snart. De är inte så uppiggande att jobba frukost vecka ut och vecka in. Jag skulle faktiskt vilja gära ngt annat snart.

Idag har jag , förutom jobbat, varit och hämtat ridbyxor hos en nära vän. =) Tur att vi ser näst intilllika dana ut kroppsmässigt. Så vi kan låna varandras kläder när de behövs =)

Ikväll händer inte mö. Jag ska väl lägga mig tidigt för ovanlighetens skull =P Ska upp extra tidigt imorn. 4 kanske. Mycket att förbereda på morgonen på jobbet.

Sen bär de ju av till stallet vid 13.30 tiden imorn också ;) Ska bli sköj. Efter de blir de party!!!! De är fördelsedags kalas =) Bowling och middag. Jag ska till och med bli hämtad och lämnad vid dörren =D De är ju de bästa. Vilken tjej som anordnar! Längtar med andra ord tills efter jobbet imorn.

Sov gött, all of you...

Möten..

09-08-26

Möte, möte, möte....

Idag har jag jobbat som vanligt, gått upp halv fem och varit på jobbet till 17.00 För kl 15 och framåt hade vi personalmöte. De var lite på tiden faktiskt, eftersom detta va första mötet sedan vi öppnade i januari =P De gick bra måste jag säga. Vi fick sagt en del =)

Så nu är jag hemma igen och redo för mitt andra möte :P Den här gången med Drillen. Jag missade dock våran springtur idag, men de får väl gå. Annars händer de inte så mycket mer idag heller. Kommer förmodligen att lägga mig så fort jag kommer hem igen.

Jag går mest och längtar på att min ledighet ska börja och att jag kommer iväg till Australien =D

Nu pratade visst några vänner att åka skidor i österrike vecka 8 också. Hur ska jag ha råd med de? De hade verkligen varit sketa sköj, men är de ingen som vill åka lite närmare och inte betala så mycket. Känns lite knapert för mig med 8000:- exkl liftkort. =P Jaja, vi får se. Måste tydligen anmäla mig senast imorn eller nått.

Förresten, jag ska rida på fredag =P Haha, kan ni tänka er. Privatlektion o allt, tihi. De ska faktiskt bli roligt. Hoppas jag lär mig lite nu, så jag är proffs när jag kommer ner till australien, så jag kan visa dom hur man verkligen rider ;P

hej svejs...


Tittut...

Då har ännu en arbetsdag passerat. Slutade tidigt idag =) Redan kl: 12.30

Nu har Linda kommit också =) De händer inte så ofta nu förtiden...

Annars så händer inte så mycket idag. Ska lägga mig tidigt har jag tänkt. De va nog de för idag. See ya..

Zzzz...

09-08-24

Åh vad trött man kan vara ibland. Jag tycker alltid att jag är trött på måndagar. Spelar ingeroll vad jag har gjort innan. Jag är nog som katten gustav. Jag gillar inte måndagar. =P

Idag har jag jobbat och jobbat. Efter jobbet åkte jag och Martina till Bergahästen och bokade en privatlektion. =) De ska faktiskt bli roligt. Får se om jag kan få sluta tidigare på fredag på jobbet bara. Annars kan de bli jobbigt :P

Snart så kommer Martina och hämtar mig igen för vi ska till drillen. För ovanlighetens skull så har vi blivit utkörda ifrån skolan så vi måste åka in till stan och träna. Tycker de är riktigt dålig stil. Vad ska ni åt våra träningstider för? JÄMNT!

Ne, nu blir de vila en stund innan jag ska iväg... God eftermiddag allesammans.

Då va de söndag igen...

09-08-23

Då va ännu en helg över. Nästan iaf. Igår va de fest hos Patrik. De kom en hel del folk, och va de jätte trevligt. När endel av dom åkte till thn vid 00 snåret, så åkte jag hem och tittade på teve istället. =P Så rolig va jag igår. Men de va väldigt skönt faktiskt. Speciellt gött är de ju när man ser alla andra dagen efter. Trötta, möra och dåliga. Medans jag är pigg och glad o mår prima =) Hihi... Skade glädje är faktiskt lite skoj ibland ;)

Idag har jag cyklat in till stan och hämtat min bil. Äntligen får jag köra igen. =) Finns de något roligare än att köra sin egna fina bil. Ah.... Vi va 8 stycken som åkte till en vän och åt frukost och kollade på film. Sånna Söndagar är goa. Bara chilla... Frågan är bara vad som händer restan av dagen. Jag skulle verkligen behöva städa och packa. Men jag måste ju samtidigt umgås med mina vänner nu innan jag åker. Man är väl tjej. Klarar av att göra två saker samtidigt. =P

Ne, nu ska jag kolla lite vad de går för bio, som man inte har sett...

Ha de alla nära o kära...

Yeah...

09-08-22

Nu ska ni får höra vad jag gjorde igår. Shit säger jag bara. Jag får nog ta den från början.

Jag skulle som sagt på förfest i brålanda. Jag va väl inte direkt sugen på att dricka men tänkte att de är väl värt ett försök iaf =P Allt blev handlat och vi kom fram till Maddes lägenhet. Oj vilket lägenhet, så himla fin. Otroligt snyggt inrett också.
Till förfesten kom det en del folk. Några jag träffat innan och några jag aldrig sett. Men de va inte svårt att lära känna dom direkt. Trevliga tjejer måste jag säga! Killarna har jag ju som sagt träffat innan o ni är också trevliga. Men de va bara vi tjejer som åkte till Granbacka senare på kvällen.

När klockan blev runt 22 så insåg vi att klockan har rusat, så de va bara att packa allt som skulle med o sen åka.
Men de va visst inte så bara =P Stackars S..., Hon klarade inte riktigt hela resan. Men hon kom hem iaf, så de va skönt.

Vid 22.45 kom vi in på den så kallade folkparken. Kul att dom fortfarande har igång några måste jag säga.
Men de blev inte så mycket längre än att vi precis kom in. För det va en tjej som va med mig hela kvällen och som också fick mig att åka till Granbacka som kände i stort sett 90% av alla som va där inne. =P Där blev hon fast och jag fick helt enkelt ta för mig av vad som fanns. Efter den första pausen hamnade jag på dansgolvet. O hej va de gick. Va roligt att träffa så mycket folk som faktiskt kan dansa. Från början, till slut, så hade jag duktiga danspartners. De va helt enkelt bara att följa med =D

Men nu kommer vi till de allra roligaste, Jag dansade med en man som uppenbarligen har dansat förut. De gick klockrent, o helt plötsligt... Jag fattade inte vad som hände förens jag insåg att jag landade på hans fötter. Jag hade gjort en volt. Fattar ni?. Jag som bara kan vanlig bugg och inte har gjort sånt avancerat förut. En volt... Han bara slängde runt mig som om de vore en enkel vanlig rörelse som man gör varje dag. Jag säger bara de, så himla ROLIGT!

Och sen dansade jag med ett par som va där, som till o med jag känner. De va länge sen! De va jätte roligt!

Med andra ord, jag hade en otroligt trevlig kväll igår. Jag har träffat mycket trevligt folk! Tack Julia som tog med mig på detta. Jag är glad att vi har blivit vänner! Ses ikväll.

Ikväll blir de party hos en vän som har byggt en riktigt fin trappa upp till huset. See you all tonight!

Åh va gött de är fredag.

09-08-21

Nu har jag jobbat min sista dag denna veckan, vilket känns sååå gött.
Jag gjorde även en otroligt kort dag idag. Jobbade bara 5.30-11.30 Sen hem och duscha av sig för att återvända till jobbet som "privat" person. Jag skulle äta lunch med min mamma och morfar. De va lika gott som vanligt. Inte för att skryta, men maten på mitt jobb är delikatess. Till och med kräsna jag äter Nästan allt, så länge de är våra duktiga kockar som lagar =)

På tal om att komma hem och duscha. När jag kollade i min brevlåda idag, så fick jag syn på ngt trevligt =) Min flygbiljett har kommit =D Weeehooo.... Nu är det nära. Jag lyfter snart från marken av längtan och förväntan på den här resan. Ah va gött de ska bli att komma till Australien! Där finns de iaf värme, till skillnad mot Sverige som inte ens har värme på sommaren.

Ikväll blir de förfest i Brålanda och dans på Granbacka. Hoppas bara att de blirbättre väder än vad det är nu, med tanke på att det är helt öppet, dvs INGET tak när man dansar. Lite dumt tänkt egentligen eftersom vi nästa aldrig har så pass bra väder här omkring så de passar sig med öppen yta. Men men....

Ne va säger ni, ska vi ta en vals? Upp o rör på påkarna nu... Ses ikväll!




Oj oj oj...

09-08-20 Torsdag

Jaha, då har man skapat en blogg utan att ens veta hur man gör här.
Denna sidan måste ju se snyggare ut på nått sätt. Någon som vet hur man får till de snyggt?

Asså tanken med denna blogg är ju att folk ska kunna läsa om vad jag gör i Australien när jag är där =)
Men då va de lättaste jobbet gjort nu då. Ha de, gott folk...

RSS 2.0