Kanalyran....

2010-07-19

Jag har ju varit på kanalyran för ett par veckor sedan. O de va mycket trevligt. Jag började med att följa med Stoffe till Kerstins camping för att kolla in läget hos goldwing grabbarna. =) Stoffes pappa va där och en hel hög med folk som kör Goldwing. Det va grillning och lotteri spel.

Efter att vi hade vunnit lite på lotteriet och fått i oss lite gott att dricka, så blev vi hämtade av Hinken, Patrik och robin för att bege oss in till Mellerud på en förfest. Lite så häår såg de ut på den festen. =)



kolla in sötisen



Och coolingarna =)



Detta är Johanna som hade förfesten.



Vi va där ett tag för att senare gå in till kanalyran. Där på torget stod öltältet med liveband och en bar. Jag fick träffat lite folk som jag kände också vilket va väldigt roligt. =) Som jag inte sett på ett tag. Synd bara att allt stängde tidigt. Inte för att jag minns vilken tid de va =P Men jag vet att jag lätt kunde ha stannat längre =) Haha...

En minnesvärd kväll igen =D

Midsommar...

2010-07-12

På midsommar så va planerna att fira dagen hos Patrik i långebo. Vid 14 tiden samlades vi ett gott gäng för att börja med mat och midsommarkransar =)

Janssonen skjutsades in i ugnen köttbullarna stektes febrilt och gräslöken häldes ut på golvet =P

potatisen skalades



Och skivades



Tur de fanns de som kunde göra kransar =) Jag insåg redan dagen innan att jag va kass på de. Så ida fick göra en till mig =P



Resultatet =)



Kolla in söta paret



Här har vi kommit i ordning vid matbordet =P

Frammåt eftermiddagen blev de volleyboll







Frammåt kvällen grillade vi god mat för att äta åter igen =P Man gick ju inte direkt hungrig den dagen =P

Jag tror vi kom i säng vid 3. Ganska lagom kan jag tycka =)

Bingolotto

2010-07-12

Som de flesta redan vet så pratade jag med Lotta på bingolotto här för ett par månader sedan. Jag vann lite pengar vilket gjorde gott i resekassan. =)
Jag kände då också att det hade varit skoj att få komma ner till gbg och se hur ett program går till. Jag bokade tre platser och åkte ner på säsongsavslutningen för den här våren. De va riktigt roligt måste jag säga. Grym stämning i publiken och Lotta som va på topp humör gjorde de ännu bättre.

Gästerna den kvällen va Electric banana band och Ola. En höjadre för alla barn =P

Här har vi Lotta redo för sin första vinnare.



Lite uppvärmning med tarzan o banarne



Lotta och Ola sjunger in sommaren



Barnen sjunger idas sommarvisa =)



Efter 2.5 timme va programmet slut och nästan alla i programmet åkte hem utan vinst kändes de som. De va bara en som ropade bingo under tiden vi spelade =P Men vi hade roligt ändå =)

Kortfattat....

2010-07-12

Nu har jag varit borta från bloggen alldelles för länge igen =P Så nu har jag massa att ta igen. Men jag kör lite kortfattat.

En regnig dag i juni, på Torbjörn Moqvists födelsedag, va de dags för den årliga brännbollen. Jag va själv inte med och spela, utan jag satt och tog kort på snyggingarna istället =)

Julia va redo med sitt rosa paraply, för att vara domare till båda lagen.



Kan de va så att Torbjörn missar denna bollen =P



Emmas stil diggar jag =)



Mathias fick in riktigt bra skott. Kolla hur seriös han ser ut.



Andreas är mer inne på golf stilen. Står man inte så då?



Ser inte riktigt ut som Mikael träffar bollen heller =P



Robin, ja a. Vad säger man...



Kristoffer är en jävel på att kasta iaf =)



Trots regnet så fick de spelat klart. Vem som vann de håller vi nog hemligt ;) På kvällen blev de party för de flesta och köra bil för min del =)

RSS 2.0