Va dum man är ibland!!!

10-03-11

Här sitter jag och har förbaskat ont i rygg och nacke.
Jag jobbade igår och de gick ju sådär får jag väl lov att säga. De började göra ont redan i Tisdags, men då va de inte lika allvarligt. Igår kunde jag knappt röra på huvud och armar. De gick dock lite bättre frammåt efter middagen.
På förmiddagen ringde jag till min massör (den grymmaste) Anna i vargön. För att få lite hjälp med de värsta. Jag fick en tid på kvällen vilket kändes riktigt bra.
Under dagen som gick så inte nog med de besvär jag redan hade så fick jag ondare och ondare i mitt högra långfinger. Och de har jag ingen aning om varför. Jätte konstigt!

Iaf kl 19 kom jag till Anna och så fort jag la min på massage bänken så kände hon hur hårt jag va överallt. Inte alls som jag brukar vara, sa hon. Jag brukar ju komma dit och på massage för att det är skönt och bara njuta av att jag mår bra istort sett. Men inte denna gången. Ne, de va knutar och hårt överallt. Från rumpa till huvud höll hon på i en timme. Helt otroligt. Jag brukar hinna med hela kroppen på 45 minuter =)

Efter den timmen kändes kroppen som ny. De va såååå skönt, förutom att spänningen som jah hade i från mittrygg och upp till huvudet va fortfarande kvar. Massagen hade jag behövt länge, för stel och hård i kroppen de va jag. Oh de fick hon bort, men de andra som jag kom in för akut, de måste vara nerver, sa Anna. Så jag fick en övning osm jag kör stenhårt på. Och så fick jag tipset att använda vetekudde och Zon. Vilket jag också kör stenhårt på! Så man kan ju alltid hoppas att det går över!

Idag vaknade jag dock med nästan mer ont, men de blir nog så efter att jag har sovit, eller snarare försökt sova, men inte kunnat och bara vridigt mig hela natten. De är tur att jag är ledig idag.

Men iaf, för att återkomma till överskriften, så är jag ju bara så dum ibland. Jag gick in på min blogg som vanligt idag för att se om någon kanske kommenterat mina inlägg de senaste. Men som anligt så såg jag inga. Även om jag inte får inlägg så värst ofta så tyckte jag och har tyckte ganska länge att de är väldigt konstigt att jag inte har fått ett enda på skit länge. Så jag gick in på kommentarer och tittade. O vad ser jag där, ju flera stycken som jag missat att läsa!!! Med en gång då förstår jag att sens de gjorde om hela blogg systemet till de sämre om jag får säga mitt. Så måste man tydligen gå in själv och titta på fliken kommentarer. Inte som förr, där de bara kom upp så fort man loggade in!!!
Såklart också så hade jag kommentarer som va viktiga att se. Nu har jag missat årets inflyttningsfest bara för att jag va så korkad!!! DUMMA MIG!!!

Så från och med nu, så ska jag titta i varenda flik som finns så jag inte missar något.

Jag måste bara säga en sak på grund av detta misstag också. för ni som undrar varför jag inte har facebook. Det är just precis därför jag inte har de. För att om jag inte ständogt går in och tittar så missar jag något. Jag vill inte vara beroende till datorn och därför skaffar inte jag mig facebook. Om ni vill mig något, RING!!! Eller messa. För mobilen har jag med mig överallt.

Ne, nu ska jag käka frukost. =) Weeehooo...

Kalas Bowling...

10-03-08

I fredags va jag och massa till på kalas =) De va Robert L och Mikael E som blir/blev 24 och Andreas som blir 25 år. De hade hyrt vbg bowlinghall. Där fick vi bowla massa och käka taco buffe. Riktigt roligt måste jag säga! De va som vanligt svårt att spela med alkohol i kroppen, men ibland måste man ju låta andra vinna också =P

Efter bowlingen fick vi gratis inträde till Teatergränd. Så de va party hela kvällen kan man säga =) Jag tog också lite kort, men de va väl kanske inte de jag ägnade så jätte mycket tid åt om jag säger så. Så det blev inte så jätte många bra bilder, men här är ett par iaf =)

Andreas och Robert



Robin



Emma Svensson



Ett gäng i från ena sidan bordet...



Och andra sidan...



Sen har vi Christoffer och Tony



Emma Thönssen och Maria Wennerdahl



Efter att vi hade kört både träning och tävlig så va det dags för priset. De laget som va bäst och de som va sämst. Här har vi vinnar laget...



Grymma va? =) Ser riktigt glada ut över att ha vunnit iaf =) De hade nog de flesta varit.

I lördags va de TTELA cup. Så då fick man ju åka dit och kolla lite. Jag spelade på lotteriet, men kan inte se om jag har vunnit ngn stans. Den är ju kul... =P

På kvällen blev de Melodifestivalen, andra chansen. Det blev väl inte riktigt som jag hade tänkt mig, men de kunde blivit sämre. Jessica är iaf riktigt grym! =)

Igår blev de buggen på kvällen. De va riktigt roligt faktiskt. De va mycket dans och lite genomgång. Så de gillar vi! =)

Idag blir de snart jobb igen. Ah, jag är så trött på att jobba nu. Blä, vad gör man åt sånt?

Ne, ha de gott alla nära o kära... Kramkram

RSS 2.0