Lidköpings crusingen...

10-06-24

Om det är någon helg som jag kommer att minnas så de är helgen den 5-6 Juni. Jösses, haha.

Jag blev tillfrågad av Kristoffer om jag ville med till crusingen i Lidköping då när han va hemma hos mig. Jag tänkte varför inte. Så på lördagsmorgonen bar det av i räser bilen =)

Kristoffers beauty



Framme på ett kick, så blev de till att hälsa på alla nya ansikten.Vi skulle götta oss på en båt medans alla andra åkte runt i sina fina bilar. Hur bra som helst, vi satt och njöt av utsikten sportbilar samtidigt som vi drack öl. Medans de andra som körde va tvugna att va nyktra =P Hahaha... Så här såg båten ut som vi låg på.



Jag tog lite bilder när folk hoppade i vattnet också. Kolla här ska ni få se... =)

Kristoffer hoppar:



igen:



o igen =P



Sen finns de ju dom som försöker gå på vatten =) Bra försök iaf Tobias.



Här är Ted, han som är ägaren för båten:



Jimmy, han gick också i samma klass som mig på lågstadiet =)



Persson



Jag tog väldigt dåligt med bilder framåt senkvällen och natten. Men om vi säger så här, ingen sov mer är ett par timmar den natten =P Helt sjuk helg verkligen. Luftmadrassen jag sov på va de hål i, så de va inte mycket till luft. Med tanke på att vi sov mitt i stan så va de inte direkt lugnt och tyst heller =P Jobbigt läge när man ska upp o köra dagen efter. Vi va tvunga att åka senare än planerat. Sen gjorde jag de visst värre, för när vi väl planerade att ta oss hem så hade jag visst lämnat stereon på. Så bilen startade inte =P haha, batteritorsk. Dålig tajming.

När vi väl fått igång bilen så va de nog tur att vissa av oss inte drack lika mycket som andra. För baksmällan som Persson fick va nog inte att leka med =P Kolla in vettja ;)



Vi tog en liten sväng ut med båten också innan vi planerade hemfärd. Ser de gött ut eller? ;)



Piratflagga införskaffade vi också på lördagen. Lite väl lång stång kanske?



Snyggaste glasögonen iaf! Synd bara att man inte får använda sina egna när de är sol =P



Jimmy och Kristoffer försöker pigga upp sig dagen efter med ett dopp.



eller två



Det är sånna här dagar som gör att man lever längre =) Bara njuter av livet. Lite avundsjuka blir ni allt? ;)

När jag till slut kom hem, han jag inte riktigt till sista firandet av nationaldagen heller. Jag fick helt enkelt se på alla duktiga drilltjejer när de dansade =) De va sista uppträdandet innan sommarens uppehåll. O de va jätte duktiga!

Sommar o sol, gröna ängar och hav. Bara njut så länge de varar!

Grillkväll på tors väg...

10-06-24

Den 1 Juni va en mycket varm och härlig sommardag. Så varför inte passa på att ta en öl i solen och grilla lite? =)

Jag slutade jobbet 14.30 och strax efter de kom Kristoffer på en kaffe. =) Första gången som vi umgås faktiskt. För er som inte vet så har han och jag gått i samma klass på lågstadiet och nu bor vi visst grannar =)

Framåt eftermiddagen kom Peter, Linda och Kimmo för att grilla lite =) Finns de något bättre än att sitta i solen, med en öl i handen och äta grillat? Jag tror inte de asså. Svenska sommaren är allt bra ändå =)

Här är Kristoffer, Kimmo och Peter



Linda =)



Det va en mycket trevlig kväll, synd bara att man behöver jobba på sommaren =P Så man behöver gå upp tidigt. Men men... Vad gör man inte =) Det va mycket roligt att ni kom förbi tycker jag. Det får vi göra om!

Hej o hå... =P

10-06-24

Jösses vad tiden går fort när man har roligt. Nu va de bra länge sen jag skrev här. Jäkligt dumt, för allt jag ska skriva om bara lägger sig på hög. =P Men jag är ledig hela helgen så jag tänkte hinna med allt på tre dagar=)

Helgen den 22-23/5 va jag och Linda och hälsade på Sarah/Serena i sthlm =) Hur j*vla roligt som helst.
Sarah va påväg hem från sin danstour runt sverige. Tanken va att jag och Linda skulle möta upp henne kl 23.30 på telefonplan. Och med vårat lokalsinne så kom vi fram med bara 5 min försening =) Ganksa bra gjort måste jag säga =) Vi tog oss till Robins lägenhet. De är Sarahs pojkvän. Hur trevlig kille som helst! Mycket bra val Sarah =)

Vi gick och la oss ganska snart efter att vi fått iordning sängar och grejer.

På lördagen så gick vi upp för att åka till ett cafe som servera frukost. Helt sjukt bra ställe. De kostade bara 65:- för en hel frukostbuffe. O man fick allt! Där skulle jag äta varje dag om jag bodde i sthlm. =)

Vi fortsatte dagen med att sola i en av alla parker som finns i sthlm. Vi hade bästa sommarvädret, så de va helt sjuk bra dag vi åkte upp på. När eftermiddagen började närma sig, satt vi på en restaurang ute i vattnet och tog några pilsner och planerade kvällen. Det skulle bli musicquiz och grillning hos grannen nedanför. Kan de bli bättre? =)

Tyvärr glömde jag kameran när vi åkte ut så de blev inga fina sommarbilder. Men ni får föreställa er hur bra vi hade de =)

Frammåt sena kvällen tog vi tunnelbanan till pubarna. Vi gick in på Bonden, som va ett litet och mysigt party ställe. Dit kommer folk som klär sig i vad de känner för. =) Perfekt för en som mig =)
Men för att inte vara tråkig, så provade vi även att gå ut på stureplan. Där man va tvungen att ha kostym för att komma in. Snacka om stelt och tråkigt. Ne, nästa gång jag går ut i sthlm så får de bli bonden =D

De va sthlm i korthet. =P Vi hade hur som haver en mycket bra helg! Kram på sig Sarah!


RSS 2.0