Ledig...

10-01-25

Wow, idag är jag ledig. Va skönt! Att jobba tidigt många dagar i rad tar verkligen på en. De värsta är att de blir värre denna veckan. Men men, va gör man inte... Bättre att jobba mycket än att inte ha ngt jobb alls =)

I helgen förutom att jobba så har jag passat mamma och pappas katter. De har ju en liten plutt i huset nu också. Super go verkligen. Och inte nog med de, jag och några till har suttit och lanat lite lördag och söndag. De va skoj att ni ville komma och spela. De kan jag lova att Millan (katten) tyckte också =) Till och med hon spelade lite Diablo2 =) Fast så fort hon gick ur stan så dog hon =P Lite svårt att veta hur man ska göra som katt =P

Jag har haft en jätte bra helg iaf =) De hoppas jag att alla andra också haft =)

Idag ska jag till drillen =) Imorn ska jag och Julia prova på Linedance tänkte vi, och snart så hoppas jag på att vi ska börja bugga också =) Men vi måste få med killar. Jag har kanske fixat en, så nu är de bara två kvar =P Julia och Madde måste få med sig ett par också annars får vi inte vara med på kursen =( Så kom igen nu killar. Jag vet att ni vill börja =)

Idag är de löning för många också. Ut och shoppa med er =P

Sälen resan =)

10-01-21

Jag har som sagt varit på resa till hundfjället med massa goa vänner. =) Kan de bli så mycket bättre än vad vi hade de?

på lördagen innan åkte vi några stycken och handlade torrvaror inför resan. Det gick på närmare 2300 kr. Tur vi ska dela de på 10 pers =)

På söndags morgon bar de av. Vi träffades alla på kvantum för att inhandla mejerivarorna. Alltså en sjuhelsikes massa mjölk =P närmare 40 liter som skulle komma att ta slut på första halvan av veckan =)

Vi 8 tiden drog vi mot hundfjället. Vi åkte i tre bilar. Mikaels audi, Patriks V70 och Hinkens V40. Helt knökefulla med saker. Efter en stunds sovande och tjötande och matrast så va vi framme. 2 timmar förtidigt =P Det blev att vi gick in på ett cafe och tog våran första öl och fikade lite. Första ölen i hundfjället asså. Vi va ju väl förbereda i bilen på vägen upp också förstås =P

När vi väl får våran nyckel och kommer in i stugan så va nog första reaktionen att det va väldigt litet. Endast en toa fanns de och en dusch. Bastun som vi va nöjda över att ha, va så liten att de fick bara plats två pers. Vi som va 10 i stugan. Här kommer lite bilder över hur de såg ut.

Julia och Mathias sovrum



Ida och Robins sovrum



Mitt, Mikael, Patrik och Peters sovrum



Duschrummet



Toaletten



Minsta bastun



Köket och tv rummet va ett litet rum. Jag han inte ta någon bild där innan alla satte sig och ockuperade den avdelningen.

Vi käkade varma mackor den kvällen och efter de drog en del ut och en del gick och la sig.

Morgonen därpå va de bara backen som gällde. De flesta hade fixat skipass och hyrning av skidor, men inte alla. Tillslut kom även jag ut i backen. =) Vi möttes upp alla för att ta ett åk i barnbacken som kallas för trollskogen. Min favorit gällande hundfjället =) Mathias, som två dagar innan hade köpt utrustning för en stor summa pengar. Ny snowbord, boots osv. Han skulle prova på att ta vägen förbi trollet som så många andra gjort, fast uppenbarligen med skidor. För den lilla backen ner gick ju även upp. Och för att komma upp måste man nog vara mer förberedd än va Mathias va. Han kom aldrig upp, tvärt om, han fortsatte rakt in i ett träd. Med knät före. Han blev liggandes ett tag. Jag fick hjälpa honom med brädan så han kunde kravla sig upp med händerna. Som tur va så stod de en skoter och en personal och såg Mathias halta ganska rejält. Så han kom och pratade med oss. Det slutade att Mathias fick åka skoter till sjukan.

Våra tankar under den dagen va att han förhoppningsvis skulle bli bra i knät och att de bara hade slått i sig så där hårt att man inte kan stödja ett tag och så går de över senare på dagen. Men när Mathias kom tillbaka till stugan hade han ännu ondare. Och dagen därpå fick han beskedet att han hade lyckats bryta ett ledband. Så kryckor blev de för hans del resten av veckan. =( Stackars liten....

Vi andra åkte iaf resten av dagen i de vackra vädret. =) Det såg ut lite som så här...






Andreas i liften



Julia i liften



Soluppgången



Fina utsikten från liften



Andreas och Julia =)



Jag och Julia =)



Ännu en fin utsikt



På afterskin första dagen träffade Hinken en mycket speciell kompis. Dom hittade till varann ganska snart efter att vi hade satt oss... Kolla vilka sötisar =)





Sen har vi ju Peter i sin fina utstyschel =)



Patrik



Anderas



När vi kom hem skulle alla duscha samtidigt, men eftersom vi bara hade en dusch fick alla snällt vänta på sin tur. Här ligger en och posar under tiden =P



Dagen därpå va vi "alla" uti backen igen. Här har vi Robin och Patrik



Och Peter



Om man åker trollskogen ner "utan att slå sig" och kommer ner till slutet. Så hittar man en våffelstuga. Där är de alltid lika mysig att va. Här står jag och Julia efter en mycket god våffla.



Nu ska dom till och göra en pose också. Vad tycker ni? =P



Det är Andreas, Robin, Julia, Peter och Patrik

Sen va de åter igen dags för afterski =) Ölen och cidern är framme och till o med Mathias har lyckats ta sig fram med kryckor. =)



Man känner ju sig så där fräch efter en dags skidåkning. Men de är ju så de ska va =P



Hemma igen pch förmodligen käkat någon god middag. Ida ser redo ut för att åka till något uteställe =)



Men inte Mathias =P



Ny dag och Emma har kommit till stugan =) Här har vi tjejerna i backen. Sittandes =P



Sen fick vi en grym suprise till. Robert, Erik, Rickard och Peter kom helt utan förvarning på fredag kväll =) De va skoj. Har har vi oss igen fast med Erik, Robert och Peter också =)



För att tjuvstarta lite innan afterskin så kan man vila upp sig på en fik med en cider =)



När vi kom tillbaka till stugan och väntade på maten så sysselsatte jag mig med att ta massa kort, så här kommer några =)

Robin



Mathias, men erkänn, visst ser han ut som Brad Pitt?!



Robert



Rickard



Peter



Peter



Emma



Erik



Mikael



Ida



Emmas kamera och cider=P



Julia



Ja a, de va nog allt ni fick se för denna gången. Men det blev lite bilder iaf =) Vi hade asaremega kul. See you...

Nytt år....

10-01-05

Nu har jag inte skrivitpå en evihets evighet.... Och nytt pr har de hunnit bli också =P Jag tänkte faktiskt passa på att lägga ut lite bilder på vad som har hänt i mitt liv de sista =) Bra va?

Den sötaste ungen i världen fyllde ju 1 år den 9 dec. Alice alltså =) Tyvärr blev jag super förkyld den helgen och till o med veckan därpå så jag fick inte vara med på kalaset. Men däremot så kom hon till Vargön helgen efter och då fick jag sagt grattis iaf =) Då va även morfar med. De skulle äta de traditionella rotmoset som alltid görs under juletiden. Här har vi lilla morfar...



Sen har vi ju sötingen på hästen =P





Av min fick hon en väl utvald present. Jag va nämligen ute med Zandra och Nils en dag så att Nils fick välja ut en till Alice och det blev bra. Det blev ett lok som lät och tuffade framåt =)
Jag själv åt inget rotmos den dagen. Jag har inte riktigt lärt mig att äta de än, så de blev vanligt gott mos för mig =)

Nästa grej jag har varit på är glöggkväll hos Zandra med familj. Det va riktigt trevligt. Massa lekande barn och många goda glöggar att välja på =)
Jag måste säga att conjacs glöggen förvånade mig mest över hur god den va. Jag började som vanligt med att dricka vinglöggen, men för att inte vara tråkig så fick jag ju smaka på de andra med. Men av vinglögg, chokladglögg, romglögg och conjacsglögg så va de den sistnämnda godast. Jag dricker inte ens conjac i normala fall. Så om ni ska köpa glögg med alkohol i någon gång, så köp den vettja. =)

Här har vi iaf snygge Nils stående på sitt piano =P



Och en bestämmande Nicole som dirigerar sina musiker =)



Men kompisarna tröttnade och ville posera framför kameran istället =P



Sen har vi killarna som satt i eget rum



Brudarna fick jag tyvärr inget bra kort på.

Sen har jag varit på "personalfest" också. Vi åkte hem ett gäng till Tobias lägenhet som ligger i thn. Här har vi några av oss.



Tobias som vi va hemma hos



Walter



Sven



Även Heli och Emelie va där, men jag fick inga bilder på dom. En mycket trevligt fest.

Sen har jag varit hos mamma och pappa och pyntat granen. Lite bilder på den ska ni få se också.

Här är mamma redo att få upp kulerna.



Och även jag



Se vad fin den blev när den blev klar =)



Och såklart som varje år, så hänger morfar i granen.



Tomten är också med



När själva julafton kom så va de dukat för mat... Och morfar va som vanligt först i kvarn =P



Farmor är också redo för god mat



Malin och mamma får vänta så snällt =P



De va lite tråkigt för Alice hade blivit sjuk, så hon och Anders fick vara hemma på julafton medans Malin kom till oss på dagen. Sen gjorde de tvärt om på kvällen. Anders fick åka till sina släktingar och Malin fick vara hemma med Alice. Så himla typiskt. Alice va ju den enda som fick julklappar också =P Men men, är man sjuk så är man.

Sen har vi pappa också =)



Tomtefar och tomtemor tog en sväng i området, så här såg dom ut.



De va lite av min julafton. Mätt och belåten gick man tillslut och la sig för att sova.

Som ni alla vet så gifte sig syster Malin och Anders i Australien, men deras bröllopsfest hade dom på nyår i Långared. Jag måste säga att nyår är en högtid som man alltid förväntar så mycket utav och så blir de bara skit. Antingen så somnar man redan innan kl har slagit tolv eller så har man hamnat på en fest där de blir bråk och ingen är sams. Men detta nyår, de va banne mig den bästa festen jag har varit på. Bara trevligt folk, och man fick fira ett jätte fint bröllopspar =) Jag höll mig vaken så pass länge att jag fick vara med och fira tolvslaget och allt va perfekt!!! Att man inte alltid lägger en bröllopsfest på nyår =P Så här fint såg de ut när jag anlände till den fina lokalen.











Alice hade en så söt klänning på sig. Nyklippt av en frisör för första gången va hon också. Hur kan en super söt unge bli sötare och sötare för varje gång man ser henne?





Sen fanns de fler söta ungar =)





Anders pappa höll ett jätte fint tal och så här ser han ut



Fina Malin matchade med Alice klänning



Anders hade en matchade slips (köpt i Australien om jag inte minns fel)



Coola papporna måste ju få vara med på ett kort =D



Den bedårande och snällaste människan i världen, (jag är super avundsjuk på din klänning). Kusin Frida håller tal



Fösta taget i tårtan =) De va banne mig den godaste tårtan jag ätit!!! Tur jag vet vad som va i =P



Malin och Anders fick ett litet uppdrag framåt kvällen också. Vem kan slå igenom en spik fortast? Hmm... Vem tror ni vann? =) Kolla på de här får ni se.



Hehe, ser ni? Malin har slagit två ggr och hela spiken är nere. Anders slog och slog, men va långt ifrån. Nå, vem är barn till snickarpappan egentligen? =D

Till sist va de dags för fyrverkerierna. Och jag fick med den sista raketen när den va på väg upp =)



De va de jag har i bilder från 2009. Men jag har ju såklart gjort annat också. Jobbat till exempel =P En hel del faktiskt.
Jag har även varit på färjestad/frölunda hockeyn i gbg. Där det va folk som inte kom in och där läktaren vek sig =P Intressant kan man ju tycka.

Nu här i dagarna så har mamma och pappa skaffat en katt till. En jätte söt liten lurvig grå sak. Jag tog lite bilder på henne igår. Så här ser hon ut när hon är trött =P





Den här söta katten heter Millan. De namnet fick hon redan vid födseln. Jätte busig! Så nu är de tre stycken som springer där hemma igen =)

Jag ska åka till fjällen på söndag, så då ska jag försöka få massa bra bilder. De ska bli så grymt kul! Hundfjället blir det denna gången.

Ne, nu ska jag käka frukost... =) See you all...

RSS 2.0