New york bilder...

06-04-11

Jag tänkte bara lägga ut lite av de bilder somvi han ta den lilla tiden vi va i New york. Vi försökte ju såklart attt hinna med så mycket som möjligt innan vi satte oss på flygplatsen.

Här är världens godaste cupcake =)



Såklart gick vi in på m&m fatory i New york med =)



Mitt emot m&m så lång disneyaffären. Här spenderade vi ett bra tag. Julia hitta sina favoriter också =)



En kväll på Time Square



Platsen där World Trade Center stod en gång i tiden. Nu är de i full gång med att bygga på nytt.



Vi missade båten ut till Frihetsgudinnan, men vi fick ju se henne på håll iaf =)



Efter ett par nätter ute i slummen så åkte vi till flygplatsen och satte oss. Efter ett tag hittade vi billiga biljetter hem. Via Reykavik på Island med slutstation i Köpenhamn. Men trots de fick vi va på flygplatsen i över 30 timmar =P



Väl framme i Köpehamn så åkte vi tåg till malmö, göteborg och till slut till Öxnered. Vi lämnade New york kl 19 lokal tid på söndagen, och va på Falkvägen 20.30 lokal tid på måndagen. Pjo vilken resa. =)


Surprice...

03-04-11

För den som inte redan vet så gjorde jag och Julia en surprice hemma i måndags kväll och resterande vecka lite överraskningar hos folk =) Vi bestämde oss för att lämna usa och vårat resande med ett minne och boka nytt flyg och bege oss hem till sverige igen. Så i måndags kväll kl 20.30 stod jag utanför mamma och pappas dörr och knackade.

Första reaktionen va pappa; "men va faaan" 

Medans mamma sa; "jag visste de, jag visste de"

Och på den vägen fortsatte de i ett par dagar när jag chockade lite vänner med min närvaro =D

Shit va roligt de va. Jag är sååå nöjd att vi åkte hem. Vi har haft en sju helsikes rolig resa, men de är så himla skönt att vara hemma igen =)


RSS 2.0