Midsommar...

28-06-11

Nu är snart Juni också över, vad tiden går fort närman har roligt.

På midsommar så åkte jag och 29 personer till till Ekenäs för att äta god midsommar mat och dansa kring midsommarstången. Jag måste säga att det blev en riktigt lyckad kväll/dag! Jag fick inte direkt några super bra bilder, men ett par kan jag väl lägga ut iaf =)













Lite dans runt midsommarstången blev de såklart =)










De va den kvällen de.

Imorn ska jag till dalaborgsparken. Då är det för tionde året i rad svensk schlager. O alla måste dit, för när vbg väl ordnar något så tycker jag man ska gynna dem. Såkom vettja. Scotts spelar på dans banan på kvällen.

Just nu för stunden så sitter jag ute på Lindas balkong och gottar mig i solen. Äntligen har det kommit lite värme igen så nu får man passa på att vara ute så mycket man kan!!!



Premiär...

17-06-11

Då har man varit på Kronjuvelens premiär, med mingel och mys =)

Dumma mig säger jag bara att jag inte tänkte på att ta med kameran. Gissa vem jag träffa? =) Tomas Von Brömsen =) Hihi, jag hade iaf mobilen med mig, men de blev så där bra kort får jag säga, men här vi iaf =)



Han som står på min vänstra sida kanske ni ser vem de är? Bill Skarsgård. Shit va lika bröderna är asså. Lika bra skådisar allihopa. Även om denna är väldigt ung så är han faktiskt mycket bra skådis. Iaf i denna filmen =)

De som mer hände på denna dag va att jag vaknade upp på min lediga dag och det va soligt och varmt ute. Jag åkte in till stan och träffade Linda. Vi fikade på cafe sessan. Satt ute i solen tills Linda blev bränd på bröstet. Sen åkte vi och tvätta bilen. De va dumt, för de sa kras i min rygg. Jag blev lite handikappad ett tag, men nu känns det mycket bättre faktiskt =)

Efter detta så åkte vi och hämtade Peter E för att inviga en lunch på kopparns nya ställe. =) Det va hur gött som helst att sitta ute och käka en god bit lunch. Om de har gått bra på Kopparn förut så kommer de nog gå ännu bättre nu på detta nya ställe! Klockrent!

I helgen blir det jobb, ni vet en sån där idiot helg igen som jag kallar de =P Fast denna helgen blir ingen vanlig helg ;) Jag ska lära upp Julia Breedh allt jag kan. Så istället för att vara själv tre långa dagarn så ska jag ha en riktigt härlig Julia med mig större delen av tiden =) Idag blir de, som Julia sa igår, fredags mys =) Det är till och med så att jag har längtat till den här helgen =P Om ni inte kommer ihåg Julia, så visade jag ju henne i de tidigare inlägget när hon va på bal på Ronnum och va den finaste av de alla! =)

Ne nu får det bli Kaffe för min del. =)


Update....

09-06-11

Nu ska vi se vad som har hänt sedan sist...

Alice va och hälsade på i mitten på maj. Lika lekfull som vanligt. =) Hon hittade en cowboy hatt som hon passade väldigt bra i. Svårt dock att ta kort när hon springer lika snabbt som en fågel flyger. Men här är hon i förbifarten.



Jag har nu gjort min sista dag på drillen. De är ju vemodigt såklart, men de kändes som de va bara en tidsfråga och de jag behövde göra va att ta tag i kragen och bestämma mig. Jag har nu varit medlem i 19 år. Lite tråkigt kanske att det inte blev något 20 års firande, men jag gjorde verkligen ingen större nytta kände jag. Tränarna som är där tar mycket bra hand om tjejerna och klarar detta galant utan mig. Det har jag ju märkt nu när jag har varit bortrest ett par gånger. =) Jag är super stolt över allihopa. Så efter min avtackning för ett par måndagar sedan så bestämde jag, Martina och Emma oss för att träffas för att tjöta och ha lite roligt. Detta skedde på fredagen efter, alltså den 27 maj. Vi åkte och handlade grillmat som vi sedan grilla och åt. Vi handla på systemet och en massa tilltugg till =) SUPER trevligt hade vi.

Så först blev de grillat med lite vin. Sedan blev de drink i drick glas...

Jag råkade tjuvstarta lite sj, mitt glas är de med gult sugrör



Efter drinken belv det ännu en drink fast på ett annat vis =P



Efter en del vin, cider, drinkar och mousserande med massor av tilltugg så kände vi att det var dags för aktivering. Så vi satte på Kineckt.

Full gång, hej o hå va kämpigt de kan vara med massa flytande i magen =P





De slutade med att vi stängde av och bytte om till pyjamas för att lägga oss i sängen och ha pyjamas party istället =P

Den 29 va det mors dag och de va dags för presenter till mor. Jag hade valt att köpa en present som jag själv kan använda =P En cykel =) Det stod med på mammas önskelista och uppfyllde alla krav hon hade. Den är röd, den har 3 växlar, en cykelkorg framtill och det är en "fet" sadel =) Smala däck är det också, så den är lättcyklad.
De rolga va att jag slog in cykellåset i tidningspapper och la det i den stora kartongen som jag hade haft cykeln i från början. (innan den monterades). Bara de att när mamma öppnade den jätte stora paketen, som han hade aningar om att de kunde vara en cykel i, så såg hon bara den här lilla,lilla tidningspaketen. Ni skulle sett hennes besvikelse i ögonen. Samtidigt som hon inte riktigt vill visa de så förstod hon inte vad de som hon faktiskt hade fått. Så frågan kom, "ööö, va e detta?"
Haha, svaret jag hade va bara, "om du tittar i bilen så får du veta mer". O vilket jubel!!! Att hon inte gav sig själv en hjärtattack av reaktionen. =P Hon blev överlycklig! Så efter en timme visste nog hela världen om att hon hade fått en cykel i mors dag present =P

Kl 14 hade vi bokat bord på Ronnums herrgård för att äta mors dag middag med mamma, pappa, morfar och jag. Men innan dess va de lite mycket tid. Så här tillbringade vi den =P





Korten på oss på Ronnumhar jag i mobilen så de blir de inga här idag. Jag glömde ju såklart kameran till middagen =P

Vi fick finbesök på eftermiddagen när vi hade kommit hem. Mamma och pappa håller ju på att renovera badrummet. Så en av killarna va där och greja medans tjejen (sofia) och deras barn kom och hälsade på. Har ni sett en sån cooling? :)





På Kristihimmelsfärdafton hade jag lite grillning här och bad för den som våga =) Det va faktiskt 24 grader i poolen. Och den som vågade var Mikael =)



Vi hade jätte härligt i solen på baksidan. Det var jag, Mikael, Emma B, Erik D och Andreas som va med. vid 18 tiden åkte jag, andreas och Erik till Hårdton och spelade minigolf. De va inte igår jag gjorde de. Dom har ju byggt dubbla banor nu föratt allmänheten ska kunna spela samtidigt som det är tävling =) Häftigt tycker jag. Att de verligen satsar. =)

Igår (8 juni) så hade Fridagymnasiet bal på Ronnums herrgård. Och jag hade turen att jobba just den kvällen =) Det är så roligt att få se alla dessa otroligt fina damer och herrar som klär upp sig så fint. En av tjejerna jobbar extra på Ronnum och ska jobba med mig i receptionen i sommar =) Julia, se här va otroligt fin hon är!



Förövrigt då så jobbade jag hela förra helgen när Aquaböå festivalen var, men jag han allt dit en sväng på lördag kväll ändå =) Det va jätte trevligt, för jag träffade nog de flesta som jag känner faktiskt =) Himla skoj får jag säga. Jag va även på en liten förfest med Zandra och några tjejer till. Mycket trevligt! =D

I helgen blir det servera på ett bröllop i gbg på fredag, hälsa på några vänner på lördag och ha familjemiddag på söndag. =) Ledig hela helgen =) Ring om ni har tråkigt! =)

Kramkram


RSS 2.0