Tun

10-05-27

Den 13 maj åkte jag, mamma, pappa och lilla Alice till tun för att hälsa på min faster Lena och Conny. Men också för att Alice skulle få hälsa på deras hästar.

De är helt otroligt va många hästar de har nu för tiden. När jag va mindre och bodde hos Lena och Conny på sommaren, då fanns de tre hästar. Men nu, nu är de så många så de själva knappt håller räkningen. =P Men jag tror antalet låg runt 17-18 st. De är travhästar som förhoppningsvis blir sålda till duktiga tränare och sedan blir tävlingshästar. Dessa hästar har verkligen potential till att bli bra också. De är ju Lena och Conny som sköter dom =)

Jag tog lite bilder på dom också. =) Kolla här...

Denna lilla häst är bara tre veckor och damen bakom är mamman.



Här har vi en ännu mindre häst. Bara tre dagar, med sin mamma.



Sen de som är lite större, 1 år



och ännu lite större



De va svårt att få med alla på en bild eftersom de stod i olika hagar. Dessutom va hagarna riktigt stora, så jag hade nog aldrig fått med alla på en bild ändå. =P

Här är söta Alice ute och njuter av lantlivet =)



Så jäkla söt



När vi kom in fick hon rida på egen häst =)



Här har vi Conny



Lena och Alice kollar på kort i telefonen =)



Jag hoppas att vi kommer att göra en sån där dag som vi gjort förut. Att alla ses här i Tun inkl kusiner med barn o grejer. De hade varit så skoj =)
Jag pratade med min kusin Frida, som för övrigt fyller år idag. GRATTIS! Och då sa hon att detta måste fixas. Så Lena och mamma, planera!!! =)

Vi fikade massa gott och drack kaffe. Alice hon gillar verkligen fika, men inte kaffe =P Sen va de dags att åka hem. Alice verkar inte gilla att åka bil, man kan ju inte springa omkring då. =P Så raka vägen hem fick de bli =)



Vårruset...

10-05-12

Igår va de dags för de årliga vårruset, men första gången för ett drill team från vargön. =)
Vi skulle varit 13 st, men en fick lunginflammation och ersättaren till henne fick kraftig pollenallergi. Så vi blev 12. Bara de att jag är ju fortfarande sjuk så jag kunde inte springa heller. Men efter att ha suttit inne i flera dagar så tog jag på mig allt jag hade i garderoben och gick iaf dit. Jag fick tagit lite kort och kollat så ingen ramlade på vägen och slog sig. =) Tur att man kan göra någon nytta trots att man är sjuk =)

Här har vi en bild på oss alla som va med innan vi började springa.



För er som inte ser riktigt vilka de är så har vi bakre raden med:
Emmelie, Sara, Emma, Martina, Åsa
Mitten raden:
Linn, Maja, Felicia, Ewelina, Malena
Främre raden:
Melina, Tuva

Riktigt duktiga tjejer som kämpade hårt för att komma i mål på en bra tid. Och de lyckades dom med. Mycket bra jobbat måste jag säga.

Nästa år ska jag banne mig inte vara sjuk, och då ska jag klå mitt rekord!!!

Sjukt är vad de ä....

10-05-11

Hur kan jag bli långtids sjuk åter igen?... Jag va ju nyss sjuk. Jag började få ont i halsen förra måndagen. Alltså den 3 Maj. På tisdag kväll kom de i magen också. Ni vet de där som inte är så trvligt att prata om. =P Under tiden så häll sig halsontet i. Men inte så farligt att jag kände att jag behövde vara hemma från jobbet iaf. Men på fredagen kändes de värre och hela helgen har de blivigt sämre. Trots att jag inte gjort ett skit. Jag hade verkligen sett fram emot att åka till båberg men lite vänner, men inte då. Jag fick stanna hemma. Tur att jag hade andra vänner som jag kunde spela kort med iaf =)

På måndagen fick jag ringa och sjukanmäla mig. Klarade inte att gå till jobbet ens. Ja menar hur lång draget kan de bli. Varför ska de behöva ta en vecka innan de verkligen bryter ut och sen ta en vacka för att överhuvudtaget bli bättre? Konstigt tycker jag. Och onödigt!

Så nu sitter jag här, det är tisdag och jag kommer att vara hemma från jobbet imorn med. Blä för att inte kunna röra sig. Tur jag har lite saker att ta tag i med resan och grejer =) Jag har kollat upp massa på näte om vad jag och Julia ska göra när vi åker. Och så måste jag hyra ut min lägenhet i 2:a hand också. Så jag har kollat upp lite sånt med. Som sagt, tur det finns lunga sittandes saker att göra när man är sjuk =)

Vad har annars hänt i mitt liv de senaste? Jo min pappa och min syster fyllde ju här om veckan. Jag har ett par bilder från kalaset iaf =)
Här har vi Mamma, Malin Alice och Anders


Pappa, morfar, farmor och mamma



De va dom som va med... =) Efterrätten vi fick va super god. Har ni smakat på anananspaj någon gång? Gör de! med vanilj glass till. Mmmmmm..... Smaskens.

Sen har Andreas varit och spelat innebandy cup i thn. Där satt jag och gosa ner mig i mina mjukiskläder och snorpapper =P Så här ser han ut när han spelar =)



Jag ska väl inte säga hur de gick men de spelade oavgjort mot (vad som sades) de bästa laget =) De tycker jag va duktigt!

Jag har även vait i Robins stuga o grilat lite korv =) Tur att jag va utrustad med kläder, förde va inte alla. =P Men jag laddade med tröjor och termobyxer och allt. Måste va på den säkra sidan som jag bruakr säga =P *hrm*

Jag fick nog med lite bilder därifrån med =) Vi som va med va Robin, Ida, Mathias, Julia, Andreas och jag.



Visst är väl maskrosor lite fina ändå? =P



Lite utsikt från stugan



Så nu har jag nog fått med alla utom mig =)



På kvällen spelade vi bingolotto, alla vann utom jag och Andreas =P Kul....

Längtar till Australien!!! Saknar dig Mia!!! Ses snart =)

Weeiiiii.....

10-05-07

Jag måste bara säga.... Nu är den resan också klar!!!!! O jag fick den lika billigt som jag försökt boka den på innan. O ännu bättre, jag hittade en resa mitt på dagen. Så nu kommer jag fram till syster yster kl 14.30 på eftermiddagen deras tid. Hur bra som helst! Weho...

Ne nu ska jag gå och lägga mig snart... Jag hoppas på att få kunna prata med min syster imorn bitti min tid. =) Så vi får någon chans att prata om detta och om alla planer.

Kramkram och god natt på er.... =D Weeee...

Weho....

10-05-07

Asså de är ju helt otroligt!!! Här sitter jag, halvsjuk men super glad innombords! =)
Jag kommer inte att berätta så mycket över vad som har hänt de senate, det är jag för uppspelt för. Jag vill bara säga att jag är överlycklig för vad som hände igår =)

Som ni alla säkert hört så har jag och Julia planerat att åka till Australien och USA. Detta blev för oss igår en verklighet. Nu är resan bokad! O en sak till, vi fick den för en minisumma. =) Så jäkla grymt asså. Nu kan man börja längta på riktigt!

Vi måste sätta oss ner Julia och kolla på visum o grejer!!! O jag MÅSTE skaffa nytt pass! Nu börjar planeringarna. Hihi... Sen hittade vi asbilligt flyg inrikes i australien också. Men den har jag tråkigt nog inte lyckats boka ännu. Först krånglar internet, sen har jag inget kort med mig som jag kan betala med. När jag väl fixat fram mitt kort igen så verkar inte de vara godkänt av någon konstig anledning. Jag fattar ingenting. Fasen, vi kan inte hitta ngt billigare flyg asså. Ja ne, jag ger inte upp i första taget. Jag hoppas bara inte att priset fösvinner än.

Ja de va de jag ville säga =) Asaremega kul. Så ni som vill ner och hälsa på mig och Julia, ni får boka biljetter till Australien mellan 8 september och 28 februari. Efter de drar vi till USA om någon vill med? =D fram till mitten på april. Skoj skoj skoj skoj!!! Weho. Go Malena, Go Julia =)

RSS 2.0