Frukost, bästa målet på dagen!

10-02-18

Var man än äter frukost så är de verkligen de bästa målet på dagen! Man är alltid hungrig och de finns så mycket att välja på. Sen finns de ingen annan som kan välja vad man ska äta, utan man äter alltid de som man tycker är gott. Ah, jag älskar frukost =)

I måndags va jag och 6 pers från Ronnum och kollade på farsan. De va en småmysig film. Den va rolig, men inte så där rolig så man satt och skrattade tills man dog. Men den va bra. Rolig och mysig i ett. Tanken va egentligen att vi skulle bowla, men Buddys va stängt och de andra två bowlinghallarna som fanns att välja på va fullt.

Men igår däremot, då blev de bowling. De va skoj. De gick inte jätte bra men inte heller jätte dåligt =) Jag kom trea av 7 pers eller nått sånt. Och de där målet som de flesta har med att klara över 100 på varje omgång, de klarade jag också. =) Så de känns bra. Tänkte visa ngn bild ifrån igår också.

Här har vi Josefin, Tobias och Joel



Och Malin



Emelie



Heli, spelade inte dock men vad med och kolla iaf =)



Förlåt Calle, men mina bilder på dig visar bara dina kallingar och de vill jag inte lägga ut här =P

Annars va de nog alla som va med. =) Josefin har visst spelat bowling i x antal år så hon vann ganska överlägset =)

Idag ska jag jobba i receptionen och imorn blir de städa duschar igen =P Nu måste jag dra mig... Kramkram

Kalas =)

10-02-11

I helgen som va så satt jag och några till hemma hos Robert och lanade. =) Vi spelade DiabloII för ovanlighetens skull =P O vet ni vad?! Ganska stort faktiskt =P För första gången i mitt liv så har jag varvat de. De är inte alla som gjort =) Så jag är ritkigt nöjd med helgen. Skönt att vara ledig från fredag eftermiddag till måndag eftermiddag också. Riktig lång helg =D

Igår va jag på kalas =) Nicole fyllde fyra år. Så jag och familjen Karlsson va där och åt mycket god tårta med fyra ljus på. Nicole fick som vanligt massa presenter =) De är lätt att handla till en sån grym tjej som hon är =)
Bara de att en av presenterna som hon fick av mig va en Fifi film. Men när vi skulle se på den så funkade den inte. =( Här har man egagerat sig och beställt den från internet och så funkar den inte. Halva skivan va skadad. Så de får bli retur på den. =( Tråkigt!!!

Här kommer lite bilder från kalaset =)

Nicole med tårtan



Peter



Sofia och Nils



Milla



Nova och Milla



Nova



På kalas så är alla välkomna människor som djur =) Och de klart att djuren ska få vara med på kort. Men Niquita och Mynta ville visst inte. Dom försvann när jag försökte ta kort. De va även lite annat folk som gömde sig undan. Men min kamera kom nog fram lite sent på kalaset också =P

Annars har de inte hänt så mö sens sist. I helgen blir de jobb för min del. Tänkte faktiskt städa lite hemma nu =)
See you....

Grr... Ett MÅSTE!!!!!!

10-02-03

Asså shit... Är de nån gång hjärtat klappar alldelles för fort, ögonen inte kan slitas från vad man ser, hakan åker ner till golvet eller man bara kommer på en gång så är de när man ser de här!!! Jag höll på att bli tokig när jag satt och kollade på Afonbladets hemsida. När denna kommer ut då finns de ingen som kan stoppa mig!!!

http://www.aftonbladet.se/kampanj/volvo/article5541279.ab?service=galleryFlash

Den som inte känner något av de jag just gjorde måste de va något fel på.....

Det är så jag tappar ord i munnen. Det blir för många ord på samma gång så inget kommer fram. Men jag säger bara de... WOW, Grrrr, "dreggel"....

Katt och hund

10-02-03

Nu sitter jag här åter igen sjuk. De är då jag passar på att skriva lite i bloggen. Ett bra sätt att förgylla dagen =)

De som har hänt de sista är att jag har passat huset och katterna hemma hos mamma och pappa. Jag insåg verkligen då att jag är allergiskt mot katter =(

Millan, Blossom och Toulouse låg iof i sängen med mig, men ändå. Jag fick röda ögon och de kliade som tusan på kroppen och jag nös. Jag tror de är tillräckligt med bevis för att jag ska vara allergisk. Men inte tillräckligt för att jag ska sluta umgås med katter =)

Millan hade perfekta platsen också. Vi va ett litet gäng som satt och lirade DiabloII och då ville såklart Millan vara i centrum. Så när hon inte gick på tangentborden och lekte med pekaren på skärmen så låg hon och sov i en skål mitt på bordet =P Så här såg de ut..



Det såg otroligt nog rätt så bekvämt ut. Glasskålen va lite formad efter hur hon låg, så de såg rätt gött ut =P

På söndag eftermiddag kom päronen hem och hade med sig semlor till alla oss som va där =) Gud va snällt =) Dom va super goda också måste jag säga!!! Mumma!

Vad som har hänt efter de är inte så mö. Jag ock julia har varit på prova på Linedance. Jag tror inte de va så mycket för henne. Hon längtade mest tillbaka till buggen =) Så de är ju tur att vi ska börja där på söndag =)

Sen har jag mest jobbat faktiskt. Dag ut och dag in...

Men, i fredags gjorde jag ngt skoj =) Jag följde med peter till Skillingaryd och hämtade en hund. Super gullig!!! Hunden och Peter fastnade för varann med en gång. De va nog menat att de skulle bli dom =) På vägen hem så fick hon ett namn. Milla... Jag vet, de låter som min mammas katt. Fast Peter kom på detta namnet själv och tänkte inte på Millan då. Utan De han ville få fram va ett kort och lätt namn att säga. Och det är ju Milla =)
Se själva vad söt hon är =)



Det är en blandning mellan Border collie och Samojed.

Ja de är väl de som har hänt. =P Nu ska jag nog ta och lägga lite patians. Eller hur de stavas =P See you...

RSS 2.0