Blossom...

23-05-11

Nu sitter jag här i sängen med Blossom som alltid. Jag har jobbat hela helgen, trots att de har varit fullt med folk så har det varit den Långsammaste helgen, åtminstonde lördagen, någonsin!!!

Idag har jag iaf varit ledig vilket har varit jätte skönt. Inte för att jag tycker det är tråkigt att jobba, men de är lite slitsamt att göra sånna idiot helger som vi gör. Idag har jag sovit ut och sen bakat choklad muffins till mina drillflickor. Som nu inte är mina längre. Jag har nu officiellt slutat. Efter 19 år har jag tagit beslutet.

O nu sitter jag här i sängen efter att ha spelat mulle med mamma så har jag som alltid, Blossom vid min sida. Hon kan vara var som helst innan jag går och lägger mig. I min fotölj brevid, i sängen i rummet intill, i tvättstugan på strykbrädan eller var som. Men så fort jag tar första steget i sängen när jag ska sova så står hon nedanför sängen. Och när jag har lagt mig under täcket så hoppar hon upp och lägger sig mitt på täcket. Gärna flytta på mina ben för att hon vill ligga i mitten. Knas katt...

Pappa lägger sig alltid först så när jag och mamma sen går till sängs så snarkar han. O de hörs kan jag lova! Jag tycker lite synd om mamma som ligger brevid han hela natten för jag tycker att de låter som han ligger i mitt rum o snarkar så högt är de. Så jag förstår om mamma har svårt att somna på kvällarna =P

Sov så gott mina turterduvor....


Oj va länge sedan nu =P

12-05-11

Jag kanske ska lägga in lite bilder på vad som jag har gjort de sista :P Jag har inte tagit så jätte mycket men något ska jag väl kunna hitta =)

Jag va och hälsade på Zandra och barnen när jag kom hem, de va även en massa hundar som fick springa av sig lite grann. =)







Jätte söta hundar och ägare =)

Jag och Julia hade välkommen hem fest här fören månad sedan, tyvärr tog jag inga bilder då, vi hade helt enkelt för roligt så jag glömde visst =P Men de kanske är någon annan som har???

Dagen efter de så hade Andreas och Mikael kalas, där har jag inte jätte många bilder heller, bara en på mig i Zandras ursnygga korsette =)



En himla bra fest de med =) Snacka om rolig helg =) Dagen efter festerna syntes iof också att de hade varit roligt =P Men men, bättre mycket städ och bra fest, än tvärt om =D

Jag har även varit på musikquiz på tg som Emma B ordnade upp, de va riktigt roligt de med.=)

Men först va jag hos Linda och tjejsnackade lite =P Här har vi snyggingen!



Framme på tg så satt vi och åt middag innan musikquizen







Linda hoppade varmrätten och gick raka vägen på desserten =)



Några dagar senare så va de Ronnum reunion. För oss som har varit anställda på Ronnums Herrgård. Kareoken skulle såklart komma fram frammåt kvällningen.





Den 14 april va de "såklart" dags för SM-Final i hockey! =) Efter de stressigaste minuterna i mitt liv så blev de till slut bokat. Jag, Dalle, Andy, Sofia, Ekenäs och Mattsson va de som fick sitta två och två för att se Färjestad vinna SM guld. Men va roligt de va att vara där. Om man tycker att de brukar vara ett röj i vanliga fall på hockeyn, så kan jag lova att de va de på finalen! Shit!





Seger cigarr och slutspelsskägg =D



Alice va hemma en sväg och hälsade på ett par dagar. Hon älskar att bada och gunga så innan det blev ett bad i badkaret, så fick hon ta ett bad i handfatet =P



Dagen efter va vi några stycken och jobbade i Henneviken. De kapades träd som sedan blev ved på 30 cm bitar =P Detta va tredje året irad som vi va och jobbade för att sen åka dit på sommaren och få bo en vecka på sommaren. =) Hel grymt =)







De som skedde på skärtorsdagen när Alice badade i handfatet va att hon fick en lilla syster, Emilia =) Så på annan dag påsk va de tillbaka på falkvägen och hälsade på hela familjen. Vi fick äntligen äta påskmat! Mamma lyckades ju på magsjuka på långfredagen, så påsk middagen fick flyttas fram några dagar.

Här har vi Alice som ville visa att hon bajsat =P



Lilla syster Emilia ligger och sover så gott



Middag utomhus, mmm...



Helgen efter va de valborg och Malin skulle ha kalas hemma i de nya huset i Alingsås. Malin fyllde den 29 april och pappa fyllde den 3 maj, så de va dubbel kalas =)

Morfar va med och fick se hur de bor



Emilia låg och sov bort de mesta av tiden som vanligt =)



Som sagt Alice älskar att gunga, så de va där hon befann sig hela dagen.



Men de va någon i vägen =P



Andra nöjer sig med en docka =)



Emilia och Mormor



Mmm, majskrokar är gott =)



Mormor, morfar, mamma, Alice och Emilia



Som ni vet så har jag hyrt ut min lägenhet undertiden när jag va bort rest, och nu har jag sagt upp den. Så de skulle bli slut städ på den. Men att komma in efter hyresgästen va en upplevelse =P De tog ett tag att städa upp skiten om man säger så. =P Jag fick kalla in extra hjälp =)







En sista grillning på baksidan fick de ju bli också =)





För övrigt så har jag börjat jobba igen. Jag är tillbaka på Ronnums herrgård fast i Receptionen denna gång =) Trivs som fisken i vattnet! =) Kom och ät i Restaurangen vettja =) Skit god mat!!!
Ses på Ronnum då =) Kram på er...


RSS 2.0