Nytt år....

10-01-05

Nu har jag inte skrivitpå en evihets evighet.... Och nytt pr har de hunnit bli också =P Jag tänkte faktiskt passa på att lägga ut lite bilder på vad som har hänt i mitt liv de sista =) Bra va?

Den sötaste ungen i världen fyllde ju 1 år den 9 dec. Alice alltså =) Tyvärr blev jag super förkyld den helgen och till o med veckan därpå så jag fick inte vara med på kalaset. Men däremot så kom hon till Vargön helgen efter och då fick jag sagt grattis iaf =) Då va även morfar med. De skulle äta de traditionella rotmoset som alltid görs under juletiden. Här har vi lilla morfar...



Sen har vi ju sötingen på hästen =P





Av min fick hon en väl utvald present. Jag va nämligen ute med Zandra och Nils en dag så att Nils fick välja ut en till Alice och det blev bra. Det blev ett lok som lät och tuffade framåt =)
Jag själv åt inget rotmos den dagen. Jag har inte riktigt lärt mig att äta de än, så de blev vanligt gott mos för mig =)

Nästa grej jag har varit på är glöggkväll hos Zandra med familj. Det va riktigt trevligt. Massa lekande barn och många goda glöggar att välja på =)
Jag måste säga att conjacs glöggen förvånade mig mest över hur god den va. Jag började som vanligt med att dricka vinglöggen, men för att inte vara tråkig så fick jag ju smaka på de andra med. Men av vinglögg, chokladglögg, romglögg och conjacsglögg så va de den sistnämnda godast. Jag dricker inte ens conjac i normala fall. Så om ni ska köpa glögg med alkohol i någon gång, så köp den vettja. =)

Här har vi iaf snygge Nils stående på sitt piano =P



Och en bestämmande Nicole som dirigerar sina musiker =)



Men kompisarna tröttnade och ville posera framför kameran istället =P



Sen har vi killarna som satt i eget rum



Brudarna fick jag tyvärr inget bra kort på.

Sen har jag varit på "personalfest" också. Vi åkte hem ett gäng till Tobias lägenhet som ligger i thn. Här har vi några av oss.



Tobias som vi va hemma hos



Walter



Sven



Även Heli och Emelie va där, men jag fick inga bilder på dom. En mycket trevligt fest.

Sen har jag varit hos mamma och pappa och pyntat granen. Lite bilder på den ska ni få se också.

Här är mamma redo att få upp kulerna.



Och även jag



Se vad fin den blev när den blev klar =)



Och såklart som varje år, så hänger morfar i granen.



Tomten är också med



När själva julafton kom så va de dukat för mat... Och morfar va som vanligt först i kvarn =P



Farmor är också redo för god mat



Malin och mamma får vänta så snällt =P



De va lite tråkigt för Alice hade blivit sjuk, så hon och Anders fick vara hemma på julafton medans Malin kom till oss på dagen. Sen gjorde de tvärt om på kvällen. Anders fick åka till sina släktingar och Malin fick vara hemma med Alice. Så himla typiskt. Alice va ju den enda som fick julklappar också =P Men men, är man sjuk så är man.

Sen har vi pappa också =)



Tomtefar och tomtemor tog en sväng i området, så här såg dom ut.



De va lite av min julafton. Mätt och belåten gick man tillslut och la sig för att sova.

Som ni alla vet så gifte sig syster Malin och Anders i Australien, men deras bröllopsfest hade dom på nyår i Långared. Jag måste säga att nyår är en högtid som man alltid förväntar så mycket utav och så blir de bara skit. Antingen så somnar man redan innan kl har slagit tolv eller så har man hamnat på en fest där de blir bråk och ingen är sams. Men detta nyår, de va banne mig den bästa festen jag har varit på. Bara trevligt folk, och man fick fira ett jätte fint bröllopspar =) Jag höll mig vaken så pass länge att jag fick vara med och fira tolvslaget och allt va perfekt!!! Att man inte alltid lägger en bröllopsfest på nyår =P Så här fint såg de ut när jag anlände till den fina lokalen.











Alice hade en så söt klänning på sig. Nyklippt av en frisör för första gången va hon också. Hur kan en super söt unge bli sötare och sötare för varje gång man ser henne?





Sen fanns de fler söta ungar =)





Anders pappa höll ett jätte fint tal och så här ser han ut



Fina Malin matchade med Alice klänning



Anders hade en matchade slips (köpt i Australien om jag inte minns fel)



Coola papporna måste ju få vara med på ett kort =D



Den bedårande och snällaste människan i världen, (jag är super avundsjuk på din klänning). Kusin Frida håller tal



Fösta taget i tårtan =) De va banne mig den godaste tårtan jag ätit!!! Tur jag vet vad som va i =P



Malin och Anders fick ett litet uppdrag framåt kvällen också. Vem kan slå igenom en spik fortast? Hmm... Vem tror ni vann? =) Kolla på de här får ni se.



Hehe, ser ni? Malin har slagit två ggr och hela spiken är nere. Anders slog och slog, men va långt ifrån. Nå, vem är barn till snickarpappan egentligen? =D

Till sist va de dags för fyrverkerierna. Och jag fick med den sista raketen när den va på väg upp =)



De va de jag har i bilder från 2009. Men jag har ju såklart gjort annat också. Jobbat till exempel =P En hel del faktiskt.
Jag har även varit på färjestad/frölunda hockeyn i gbg. Där det va folk som inte kom in och där läktaren vek sig =P Intressant kan man ju tycka.

Nu här i dagarna så har mamma och pappa skaffat en katt till. En jätte söt liten lurvig grå sak. Jag tog lite bilder på henne igår. Så här ser hon ut när hon är trött =P





Den här söta katten heter Millan. De namnet fick hon redan vid födseln. Jätte busig! Så nu är de tre stycken som springer där hemma igen =)

Jag ska åka till fjällen på söndag, så då ska jag försöka få massa bra bilder. De ska bli så grymt kul! Hundfjället blir det denna gången.

Ne, nu ska jag käka frukost... =) See you all...

Kommentarer
Postat av: Julia

Det var ju den sötaste misse jag sett ! Gud va go :D

2010-01-05 @ 12:23:26
URL: http://frendbergs.blogg.se/
Postat av: Z

Hej!

Fina kort, och mycket som hänt=)

Söt Alice på festen asså, hehe

Ur gullig kisse majuuu=) ser ut att vara så där gosig att gosa med!

Hoppas resan går bra i morgon!

KRAM!!

2010-01-09 @ 21:40:29
URL: http://zockervadd.blogg.se/
Postat av: Zandra

Men Malena, jag vill ha en massa kul att läsa om skidresan nu, hihi!

KRAM

2010-01-15 @ 15:58:35
URL: http://zockervadd.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0