Universal Studios...

14-03-11

En av de allra bästa grejer som vi har gjort här i L.A. är Universal Studios. Eftersom båda älskar film så va de ganska klockrent =)

Fast de började inte så bra. Vi gick upp i tid, och som alltid så dubbelkollade Julia om allting va med inför den stora dagen. Hon han bara öppna plånboken när hon insåg att någon idiot hade tagit hennes pengar. Om det är någon som är noga med att låsa in saker i skåp och dubbelkolla så inget är glömt eller missat så är de hon. Men kvällen innan hade hon ränkat pengar och förberett allting innan morgondagen. Och då också lagt plånboket i väskan vid sängen. De värsta är att denna väskan hängde rak framför mig och henne under hela natten, men ingen vaknade. Dumma folk!!! Så där va x antal dollar borta. Men hon försökte hålla humöret uppe ändå. de va ändå "bara" pengar. Kunde varit värre. Helt sant!

Vi kom fram till Universal och Julia skulle börja ta kort. Men ne, hon hade glömt batteriet kvar på hostlet. De låg i laddaren fortfarande som också där va kvällen innan förberdande att ha batteri på kameran till denna dag. Men vad hjälper de när man inte har batteriet med sig. Tror ni humöret orkar hålla sig uppe då? De va svårt! Men hon klarade de väldigt bra måste jag säga. Jag hade gått under jorden! Så de blev fröken fock som fick ta massa kort hela den dagen =)

Vi hittade de klockrenaste stället iaf till Julia. =P



Hur coola är vi inte då? ;)



En av de bästa filmerna =) Snart kommer 5:an =) Weho!!!





En av de bättre barnprogrammen =)



Känner ni igen ifrån vilka filmer dessa platser kommer ifrån? =)







Sen fick man se lite "skådespelare" också =)







"aj"









Haha, inte kul =P

Mmm...



En mycket bra åktur hade de här =)



Fast den allra bästa åkturen på Universal Studios va ändå Mumien!

Så här ser min nya nyckelring ut, fast mindre =P



Har ni någonsin varit med om att en trappa bara går uppför? Om inte, fråga Julia ;)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0