Omplanerad resa...

26-03-11

Tänkte bara meddela att vi lämnade Miami efter att ha insett att de inte fanns ETT ENDA  rum kvar till oss. Vi gick gata upp och ner, in och ut. Vi ringde till x-antal hostels, men inte då.
De enda som fanns va hotell från ca 200 dollar, men detta va bara en eller vissa högst två nätter, sen va de total skört. Inte ens hotellet för 550 dollar per natt hade rum under helgen.
De roliga va att vi hade bokat ett hostel, långt bort i bak. Eftersom de va de enda som fanns, trodde vi. Bara de när vi frågat tågstationen och informationen om hur vi skulle kunna ta oss dit, och ingen hade en aning, så kände vi att vi va tvugna att ringa till hostelt och kolla om dom kunde förklara. Bara de att när vi ringde så fick vi svaret, " oj, har inte ni fått mitt mejl om att de va fullt här". Och där sket sig allting.

Allt detta bara för att vi hade råkat tajma in Miami till den helgen när de va årets största musik festival.

Så nu är vi i New york iaf. Bokningen som vi gjorde här på ett jätte bra hostel, blev helt plötsligt också avbokat. Så nu är vi strandsatta i Brocklyn. Slet ställe där man inte vågar gå utanför dörren. Taxi bilarna vet inte ens vart vi bor när vi sätter oss i bilen och nämner gatan. Så de irrar runt i Brocklyn i evigheter innan vi själva får leta upp på en karta för att hitta hem. Hur sinnes?

Vad ska man göra? Har de gått för bra för oss innan? Jag vet verkligen inte. Men någon där ute vill nog straffa oss känns de som.


Kommentarer
Postat av: zandra

OJ!

men vilken utur!

Hoppas allt går bra nu då!

Tänker på dig!

Sköt om er!

Kram

2011-03-27 @ 10:29:26
URL: http://zockervadd.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0