Finally!!!!

09-09-14

Wow, ni anar inte hur bra jag har de har nere. Forresten, forbered er pa att det inte finns nagra svenska aao har. A ni fattar =P

Vart ska jag borja, haha. det kommer bli massa info nu.

Jag kom till landvetter for att checka in bagaget, o tydligen har de elektoniskt incheck nu for tiden och det ar ju mer an vad jag kan med. Som tur ar sa finns det ju folk att fraga. =) Inga problem dar iaf. Vid 18.40 gick jag pa forsta planet som skulle ga till frankfurt. Ah vad spannade, jag alskar att flyga. Starten gick prima.

Framme vid forsta stoppet: Frankfurt.
Jag kom ut ifran flyget, kande mig lite stressad over att hitta. Jag har hort sa mycket om denna flygplats. Det ar stort, tar lang tid att hitta o.s.v. Sa nar jag kommit ut fran planet stod inte bara jag framfor tavlan och sag vilsen ut. Lite svarforklarad va den maste jag saga. 50-50% chans att hitta, eftersom det va tva hall att ga at, sa valde jag vanster. O yes, det vera va ratt. Nar jag val hittat var jag skulle fa mitt boarding kort, och lamnat fram mitt pass och visum, sa ser jag hur tjejen som tagit emot de ser loite misstanksam ut. Jag tankte de ar nog som vanligt, men sa hor jag henne saga att visumet inte stammer med mitt pass. Det star att jag ar fodd 1966. Ja men va tusan, de bad jag ju My Planet andra. Jag fick de fel fran bojan, men dom lovade att fixa de. Tydligen inte. Amen vada, ska jag inte fa aka med nu tankte jag. Hon fick ga bort till en kontrolant, och dar stannade hon i 30 min. Men sen efter totalt 45 minuter sa loste sig allt. pust.

Har stod jag i 45 minuter...

Efter incheckning hamnade jag pa planet till Singapore, redo for 7 timmars flygning. Dar ingick det mat och dryck, filt, kudde och en massa grejer. Helt exalterad satt jag och tittade ut genom fonstret. nastan hela vagen =P Va ju tvungen att sova lite ocksa.
Framme i singapore va det bara att ga ur planet och sedan pa samma stalle checka in igen. =)

Mitt plan

Weeehooo, 6.5 timmar senare ar jag framme i australien =D
Nu ska jag bara sitta och vanta pa Mia i 7 timmar ocksa. Haha, lika lange som jag flygit en resa. Jag va valdigt pigg i borjan, men allt eftersom tiden gick sa blev jag bara trottare och trottare =P Men de ar valdigt roligt att titta pa alla manniskor. Ah, de hande en ganska harlig sak faktiskt nar jag satt och tittade pa folk som kom och akte. Det passerade en kille, med massa packning, som sag ut att vara i min alder. Snart darpa slapper han sina grejer och borjar springa. Fran andra hallet ser jag en tjej som springer, och pa mitten moter de varandra och borjar kramas och pussas. Hur underbart ar inte de da? ah sa mysigt.

Utsidan av flygplatsen

Nar de va ca 2 timmar kvar till Mia skulle anlanda sa akte jag till inrikes. De ar en ratt stor flygplats assa. Jag fick aka buss ett tag for att komma dit. Sen satt jag dar och sov, tills hon kom upp smygandes bakifran och skramde mig. Ah va roligt de va att traffa min goa syster igen =)



Antligen bar det av mot Sydney storstad och hotellet. De forsta vi gjorde nar vi kom fram va att halsa pa lite folk som Mia kanner. Sedan gick vi till hotellet och gjorde iordning oss. Valdigt skont att fa duscha efter en 28 timmars flygresa. Da va de dags att utforska Hela staden. Jag laste om att de hade varldens storsta biografduk. Pa IMAX, men jag han aldrig dit, tyvarr.



Vi tog en snabb macka vid vattnet for att hinna med saker under dagen. Vi gick till Aquapark, for att se fiskar, hajar, dughons m.m. De va riktiga haftigt assa. Man fick se de pa valdigt nar hall. Det fanns ocksa ett zoo precis brevid som heter Wildlife World, men de fick vi ta dagen darpa.



Har ar nagra djur som fanns inne pa Aquarium







Efter detta trevliga besok, gick vi till ett kasino. Inte vilket som helst, utan Starcity. Oj oj oj, de va precis som Las Vegas. Hugh! Riktigt kul att ga dit och spela kan jag saga. Storsatsare i mangder. Hehe... Fina bilar fanns de dar ocksa. =)



Ne, nu far jag nog ta en paus. Det blir mycket for er att lasa ocksa. De hander sa mycket hela tiden, sa jag far dela upp de lite. Men detta va de mesta som vi gjorde forsta dagen iaf. Tog drinkar lite har och dar, och at god mat ocksa sa klart. =) Vi har de helt jakla underbart. Sant otroligt fint vader har. Weho! Natti natti...

Kommentarer
Postat av: Zandra

oj, hjälp vad roligt det värkar vara!

Vilka härliga bilder=)

Ser farm emot att få läsa mer;-)

Ha det bra!

sov gott

kram

2009-09-14 @ 14:13:53
URL: http://zockervadd.blogg.se/
Postat av: Linda

Bra att allt löste sig med resan dit =)

Hade gärna velat sett det där paret! Mysigt!

.. Ja dig går väl ingen nöd på :p Verkar ha det hur bra som helst. skriv skriv :)

2009-09-14 @ 16:54:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0