Dag 4

09-09-16

Nu ska vi se vad som hande dag 4.
De va ett mycket frachare uppvaknande an gardagen. Super skont. Dag 4 ar sista hela dagen vi hade i Sydney. Sa de va bast att hitta pa sa mycket som mojligt. Vi at frukost pa ett cafe' som lag vid vattnet. Super mysigt. Gott som tusan va de ocksa. Efter den goda frukosten begick vi oss genom hela innerstaden for att ta oss mot bussarnasom gar till den kande stranden Bondi Beach. Dit maste jag innan jag lamnar Sydney. De ar stranden alla pratat om hela resa till Australien. Bussarna har ar precis som hemma. Man far inte betala pa bussen har langre heller. Fy va jobbigt. Busschufforen ville inte garna beratta vasrt vi skulle kopa biljetten heller. Sa vi fick springa runt och leta. Tills slut hittade vi ett 7-eleven och dar salde dom bussbiljetter. Pust, tiden bara rullar nar man springer omkring och letar.

Val pa bussen sa tog de en evighet for att ta sig till bondi. Men vi kom fram till slut. Just den dagen vi va dar sa va de Kate festival. De innebar att det finns valdigt mycket drakar och folk kommer dit for att tavla om att ha upp sin drake langt =P Har kommer lite bilder dar ifran. De va valdigt mycket folk dar for att vara vinter har nere, tihi.



Denna pool ar ocksa ganska kand anda, den finns med pa manga vykort o sant. De ar saltvatten i.



Ja de va valdigt roligt att ha varit dar iaf. Mycket fint stalle. Affarer och restauranger langs med hela stranden finns de ocksa.
Efter denna fina utflykt sa drog vi vidare mot Luna Park. Det ar ett litet nojesfalt. Saklart sa maste jag ju dit och aka lite berg och dalbana. Detta ligger i Norra delen av Sydney. Sa nar vi tagit bussen ifran Bondi Beach in till hamnen igen, sa fick vi ta baten over till Luna Park. Gratis va de att komma in, men 60 kr kostade de att aka en karusell. Vi gick raka vagen till biljettkassorna och fragade efter den haftigaste Rollercostern som dom hade. Tydligen sa finns de bara en, och de va Wild Muse. Okej, sa vi. En biljett var till den da. Men nar vi kom dit insag vi att de va precis som den pa grona lund fast annu barnsligare =P Sa har ser den ut.





Har ar jag o mia =)



De va i stort sett de vi gjorde inne pa Luna park. Hehe, sen akte vi hem for att ga ut o kaka lite gottit igen. O de va istort sett de. Man hinner pa natt satt inte med sa mycket under en dag. Inte under en helg heller =P Det blir morkt ratt sa fort har ocksa just nu. Men de blir bara battre och battre. Ljusare och varmare. Weho.... Vi traffade iof en van till Mia o Shawn denna dagen ocksa. Men de va en jatte snabbis.

Ne nu blir de sangen for mig igen. Klocka rinner fort ivag har nere maste jag saga. See ya tomorrow...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0