Shawns day off

09-10-08

Denna veckan ar lite speciell for Shawn, han har TVA lediga dagar! De har inte hant pa flera manader. Sa han ar helt exalterad. =P Medans han akte och spelade golf sa gick jag upp for att trana pa gymmet =) Efter de blev de den goa duschen och sen at jag faktiskt frukost har i lagenheten. Men jag han inte ata fardigt innan Mia ringde och fragade vart jag holl hus. =P Hon ville visst att jag skulle ata i cafet som jag brukar. Sa jag gick ner och tog en kaffe.

Efter de gick jag en runda for att ta lite kort pa traningsstationerna som dom har har. Sa att ni far se dom ocksa. Sen lovade jag Nina att ga tillglasscafet och smaka pa den goda glassen de har har i Australien. Jag kan ju saga som sa att det ar inte vanliga glasskulor man far har. Nepp, har ar glassen hemmagjord och da far man en klump med glass. =P Har kommer iaf lite bilder jag lyckades ta.

Har ar annu en san dar snygg bil, nu vet jag till och med vad dom heter har nere. "Ute"



Har ar forsta stationen



Andra ststionen



Tredje stationen



Fjarde stationen



Om vi skulle ha sanna traningsstallen hemma hade dom nog varit forstorda efter en natt.
Sen har vi den beromda glassen. Ni ser nog inte glassen sa bra pa detta kort, men den ser grymd god ut nar den ar hemma gjord. =)



Eftersom jag ar ganska krasen inte bara pa mat utan ocksa pa glass sa blev de en "kula" med vanilj och en med vanilj med choklad bitar i =D



Jag maste saga att glassen va faktiskt otroligt god! Men jag maste ta en kula i taget nasta gang. Jag ar seg pa att ata glass och de far man inte vara nar man ar detta varma land. Jag han inte ga ur shopen innan glassen borjade att rinna. De fick bli hetsatning, inte sa mycket njuta. =P

Igar hande en ratt stor grej ocksa, det va sa att gasterna pa cafet borjade att jubla. Pa minst 2.5 manad i torka och varme, sa kom regnet. =) Det regnet va efterlangtat kan jag saga. Alla vaxter har ar helt uttorkade. Fast det ar inte som hemma direkt, nar regnet val kommer i Sverige sa forsvinner de inte pa veckor. Men har kom de ett stortskur i 15 minuter sen 5 minuter senare va de klarblatt och solen lyste som aldrig forr igen =P Haha, vi hade nog behovt mer regn an sa, men alltid ngt.

Om ni ser sa hade vi till och med en regnbage =)



Just under tiden regnet holl pa sa va jag och Shawn ute saklart. =P Vi holl pa att ga mellan pubar och spelade pa banditer igen, forlorade denna ggn dock, och precis nar vi skulle ga sa kom regnet =P Men de va ratt kul med regn, nar man bara ser de en gang under en tre manaders period, tihi.

Dagen slutade med att jag och Shawn tog ett bad i poolen for att sedan ata god indisk mat till en film vi hyrde pa vagen. Den va skit kul, om ni har chans att se Zack and Miri make a porno. Haha, asbra =D

Ses imorn...

Kommentarer
Postat av: Nina

Ha ha! Kul att höra att du var nöjd! Den såg grym ut i alla fall - bra bild. ; )

Det låter som att du har precis det livet du ska ha i Australien - bara njuter av allt det bästa, upptäcker nya saker, känner på vardagslivet och samlar energi. Hur bra som helst. När Anders och Malin kommer ner får du säkert ännu mer att göra. De räknar ner nu kan jag lova. Om du inte blir barnvakt förstås.

Ha det gott / Kram Nina

2009-10-08 @ 14:15:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0