Ocean ride!!!!

09-10-17

Onsdagen va Marias andra lediga dag och vi skulle aka ocean ride =) Vi vaknade upp gick ut for en promenad langs med stranden. Och sedan tillbaka igen. Vi at god frukost nere pa cafet innan vi fick rusa till bussen. Vi skulle vara i Noosa kl 11.30 och vi va redan sena. Vi hade ingen aning om nar bussarna gick eller vart vi va tvugna att byta. Nar vi satt ibusskuren sag vi att vi precis hade missat en buss och skulle aldrig hinna komma i tid om vi tog nasta. Shit, vad gor vi? Efter ca 10 minuter kommer de en buss. Wow, haha den va forsenad. Tur for oss, for nu hade vi kanske till och med en chans att hinna. Buss chaufforen sa att vi skulle byta i Noosa heads. Dar va vi runt 11 tiden och skulle aka med nasta buss 11.10 Det tog oss 5 minuter att aka darifran till baten som tur va och helt plotsligt va vi 15 minuter fortidiga =P Perfekt!

11.30 glider baten in som vi ska aka med och sa har ser den ut...



Han som star pa baten va varan chauffor.

Denna baten gick otroligt fort, wow det va helt j*vla otroligt roligt. Haha, jag skulle latt vilja gora om de assa. Om ni far chansen sa maste ni prova. Fast jag antar att det ar mycket roligare har, for har finns det stora vagor som man flyger over och sa det basta. Ni kommer bli sa avundsjuka ;) Vi stannade till for att det kom JATTE fina delfiner och ville halsa pa. Som om inte de ar haftigt! De va latt de basta som hant mig har nere. Fy vilken upplevelse att se en hel delfinfamilj pa 30 delfiner simma och gotta sig runt baten. Jag han faktiskt ta lite bilder om ni vill se? =)





Och har ar vi pa baten =)



Det va helt amazing!!!!!

Wow assa, vilda delfiner ser man inte varje dag. Sa nara och sa fina. Jag va helt forstummad i timmar. =P

Ja, iaf vi akte forbi en naken beach pa vagen och andra fina stallen =P Tihi, de va ratt kul o se alla gubba sta pa stranden totalt nakna och flasha allt de hade. Bla.... En timme korde han pa oss, men jag hade nog kunna aka hela dagen om man inte hade blivit sa trott i bena. Med tanke pa att vi hoppade hogt i vagorna, sa va man tvungen att sta upp med lite bojda ben, sa att man va redo att boja sig nar man landa igen.

Efter bat turen helt insnoade i salt pa kropp och i har, sa begav vi oss in till Noosa for att kaka lunch och kika i affarer. Det slutade med att vi hamnade pa fel buss forst och akte at helt fel hall, sa vi fick ta en buss tillbaka igen. Mia hade glomt vad stallet hette dit hon ville =P Men busschaufforerna borjade vanja sig med oss pa bussarna sa vi fick faktiskt aka gratis tillbaka =) Tihi....

Tillbaka i Noosa heads sa hamnade vi pa en liten sot restaurang dar vi satt och at ost och kex =D Jatte gottit.....


Tiden bara rann ivag sa nasta gang vi tittade pa klockan sa va den 16.50. Ah nej, om tio minuter maste vi vara hemma. Shit, spring till bussen! Men vi missade precis en, sa vi fick vanta i 30 minuter pa nasta. Dom hemma blev inte sa jatte glada pa oss =/ Typiskt... Men allt loste sig iaf. Vi va hemma kl 18 igen. I poolen for ett dopp, sen kaka lite o sen till sangen. Sa himla bra dag assa....

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0